DATELE TALE IN SIGURANTA

Politica GDPR

Acest site apartine Vocativo SRL (denumita in continuare “Societate”), avand CIF 34950021, cu sediul in str. Hatmanul Arbore, nr. 15-19, ap. 211, et. 2,  sector 1, Bucuresti, Romania.

Formularele Contact, Cerere online sau Angajeaza-te aflate pe site-ul nostru colecteaza date precum: nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon. Scopul colectarii acestor informatii este, in cazul in care alegeti sa comunicati cu noi completand oricare dintre aceste formulare, de a va putea contacta si raspunde solicitarii dumneavoastra. Puteti de asemenea sa ne contactati direct pe e-mail sau telefonic, caz in care nu sunteti obligat sa completati formularul si in consecinta sa ne furnizati date cu caracter personal. Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in interes legitim pentru a va putea raspunde solicitarii pe care ati efectuat-o completand formularele, daca ati ales aceasta cale de comunicare. Adresele dumneavoastra de e-mail pot fi prelucrate in calitate de clienti ai societatii noastre si in vederea transmiterii de oferte comerciale si informari.

Completand formularele Contact, Cerere online sau Angajeaza-te, va exprimati acordul ca Societatea sa fie autorizata sa proceseze toate datele personale transmise in cadrul formularui completat, direct sau folosind si alte mijloace de comunicare (internet, email, fax, telefon), in scopurile prezentate mai sus.

Refuzul dvs. de a furniza datele cu caracter personal mentionate mai sus determina imposibilitatea efectiva de a fi contactati de Societate in vederea concretizarii unei relatii de colaborare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societate si sunt comunicate numai partenerilor sai contractuali, in vederea prezentarii Dumneavoastra drept angajator sau angajat. Partenerii contractuali ai Societatii vor fi instruiti si obligati la pastrarea confidentialitatii.

Societatea va va pastra datele pentru o perioada de 36 luni, in vederea continuarii procesului de recrutare pentru alte oportunitati de colaborare viitoare.

Conform legislatiei referitoare la protectia datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa solicitati accesul la: rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, restrictionarea prelucrarii sau aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii. Orice solicitare in acest sens va trebui facuta la office@famileto.ro sau in format fizic, la sediul Societatii. In egala masura, aveti dreptul sa va adresati catre ANSPDCP.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai jos sunt voluntare. Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita către Societate.

Notificarea de revocare a consimtamantului poate fi realizata spre exemplu prin e-mail catre office@famileto.ro sau in punctul de lucru al Vocativo SRL. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului (notificarea nu are impact retroactiv). Daca consimtamantul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate in scopurile de mai sus.

Alege persoane de incredere pentru familia ta

Persoanele recomandate de noi trec printr-un proces riguros de selectie