Card Image

Bucuresti

CASIOPEEA - Marsul si crosul impotriva cancerului la san

Famileto este partener al Marsului impotriva cancerului la san organizat de Casiopeea.

A 6-a editie a Marsului și Crosului Casiopeea va avea loc pe 26 septembrie, in Parcul Izvor, cu sustinerea unor personalitati ca Maia Morgenstern, Medeea Marinescu sau Nicolai Tand.

Marsul si Crosul Casiopeea, care sustin speranta femeilor la o viata normala si dreptul la recastigarea feminiatii, va avea loc in data de 26 septembrie 2015, in Parcul Izvor. Inscrierile se fac pe site-ul www.casiopeea.org sau la fata locului chiar in ziua crosului, 26 septembrie, incepand cu ora 08:30. De asemenea, cei care doresc sa sustina cauza pot dona fonduri in conturile Asociatiei Casiopeea. Organizatorii spera ca, in urma acestui eveniment, sa stranga fonduri pentru achizitionarea a 300 de proteze mamare, "implinind astfel un act terapeutic care se prelungeste in viata si existența femeilor cu aceasta suferinta“, a declarat Marina Otelea, presedinta Asociatiei Casiopeea.

Crosul Casiopeea este o actiune umanitara exemplara bianuala, cu editii la Brasov si Bucuresti, care vizeaza mobilizarea de parteneri, prin achitarea taxei de inscriere de 40 RON/adult sau o donatie de 1 pana la 5 lei, respectiv 20 lei la copiii si adolescentii inscrisi, in scopul achizitionarii de proteze mamare destinate femeilor care au suferit o operatie de mastectomie. Castigatorii curselor vor primi premii constand in produse oferite de sponsorii evenimentului.

Alatura-te si tu luptei impotriva cancerului la san!

Card Image

Bucuresti

DISNEY LIVE! Mickey's music festival!

Famileto este partener al evenimentului Disney Live! Mickey's Music Festival!

Noua mega-productie, Disney Live! Mickey’s Music Festival, vine la Bucuresti! Dupa succesul fulminant cu productia originala Disney la Bucuresti de acum 2 ani (9 reprezentantii), in aceasta primavara va avea loc o noua productie Disney Live!-Mickey’s Music Festival, intre 22 - 26 aprilie, la Sala Palatului. Spectacolul va ajunge la Bucuresti dupa un turneu in Canada, Statele Unite si Franta.

Mickey Mouse si gasca sa de prieteni, Minnie Mouse, Donald Duck si Goofy sosesc in Romania, de aceasta data in cadrul Disney Live! Mickey’s Music Festival, un nou spectacol muzical de mega proportii la Sala Palatului. Spectatorii se vor putea bucura live de cele mai cunoscute piese de pe coloanele sonore ale blockbuster-urilor Disney precum Aladdin, Mica Sirena sau Toy Story (Disney-Pixar) reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz si country in interpretarea originala a celor mai iubite personaje Disney.

Produs de Feld Entertainment si organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey’s Music Festivalse va desfasura in perioada 22 – 26 aprilie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti si isi propune sa fie una dintre cele mai intense experiente de concert pentru intreaga familie!

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.

Nu ratati acest eveniment extraordinar pentru intreaga familie!

Card Image

Bucuresti

Conferintele ALFIE KOHN - Parenting neconditionat

Famileto este partener al Coferintelor ALFIE KOHN.

Alfie Kohn este unul dintre cei mai revolutionari speakeri internationali pe teme de parenting si educatie.

Este autorul a 14 carti, din care amintim “Parenting Necondiţionat”, (publicata in limba romana la Editura Multi Media Est in 2013), “Punished by Rewards” (in curs de apariție la Editura Multi Media Est), “The Schools our Children Deserve”, “No contest: the Case against Competition” și “The Myth of the Spoiled Child”, publicata primavara aceasta. In Statele Unite ale Americii este descris drept unul dintre "cei mai inversunati critici ai folosirii notelor si testelor strandardizate in educatie".

A fost invitat de doua ori la "The Oprah Winfrey Show", a aparut in nenumarate emisiuni radio si TV, iar anul trecut s-a aflat in topul vizionarilor emisiunii Garantat 100% de la TVR. Isi dedics mare parte din timp conferintelor pentru parinti, cadre didactice si specialisti in domeniul cercetarii.

Card Image

Bucuresti

Conferinta MAMA SI COPILUL

Joi, 17 iulie 2014, incepand cu ora 9:30, te asteptam la un nou eveniment Woman2Woman.ro: conferinta “Mama si copilul”. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, si se adreseaza parintilor, dar si copiilor.

Vino la “Mama si copilul”, un eveniment pentru mamici, tatici si copii de toate varstele Iti pregatim sfaturi practice legate de parenting, cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, invitati speciali, momente speciale, cadouri si tombole cu premii surpriza, dar si un atelier creativ pentru copilul tau.

Participa gratuit la conferinta “Mama si copilul” Pentru a participa gratuit la conferinta “Mama si copilul”, trimite un e-mail la adresa conferinte@woman2woman.ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specifici: numele tau, varsta, numele si varstele copiilor care te vor insoti la eveniment.

Card Image

Bucuresti

Larry Cohen - expert mondial in terapia copiilor prin joc

Famileto este partener al evenimentului "Larry Cohen"

Unul dintre cei mai renumiti experti mondial in jocul copilului Larry Cohen vine pentru 5 zile la Bucuresti. Programul:

Sambata 24 Mai: Eveniment dedicat parintilor din comunitatea Parentime
Duminica 25 Mai: Eveniment dedicat parintilor
Vineri 23 Mai: Lansare de carte la Carturesti Verona
Joi 22 Mai: Eveniment dedicat psihologilor, psihoterapeutilor si altor specialisti in sanatate mintala
Miercuri 21 Mai: Eveniment privat inchis
Duminica 25 Mai: Curs de mindfulness cu Ilizabeth Wollheim

Card Image

Bucuresti

Alaptarea pe intelesul tutoror - cu Dr. JACK NEWMAN

Famileto este partener al Conferintei "Alaptarea pe intelesul tutoror - cu Dr. Jack Newman"

Va asteptam cu drag sa-l ascultati pe cel mai celebru si apreciat expert in alaptare - Dr. Jack Newman.

Un eveniment destinat in egala masura gravidelor & mamelor, dar si specialistilor, unde se va discuta despre importanta alaptarii si despre cum putem darama miturile false care stau in calea unei alaptari de succes.

Dr. Jack NEWMAN este cercetătorul care a revoluţionat modul de abordare a alăptării eficiente, susține că majoritatea covârșitoare a mamelor pot alăpta (98%!) dacă primesc informații corecte, sprijin și ajutor la nevoie! Autorul cărții Ghidul alăptării (în curs de apariție la Multimedia Est Publishing pentru România, cu sprijinul Asociaţiei ProMAMA), lucrare de referință pentru toată literatura de specialitate, va susține conferințe pentru părinții sau viitorii părinți care consideră că laptele matern este cea mai bună hrană oferită bebelușului și care se află în căutarea celor mai bune sfaturi, dar și pentru specialiştii care îşi doresc să fie la curent cu noile perspective despre alăptare: medici de familie, neonatologi, pediatri, moaşe, asistente medicale, consultanţi certificaţi în alaptare (IBCLC), educatori prenatali.

Alege persoane de incredere pentru familia ta

Persoanele recomandate de noi trec printr-un proces riguros de selectie