RECOMANDARI

Clientii nostri vorbesc despre noi

Le multumim tuturor clientilor care au avut incredere in serviciile noastre. Faptul ca am primit multe aprecieri nu poate decat sa ne bucure si sa ne confirme ca facem bine ceea ce ne-am propus. Poti consulta cateva dintre impresiile trimise de unii dintre clientii nostri, carora le multumim pentru acceptul de a le fi prezentate impresiile pe site-ul Famileto.


Recomandari de la clientii nostri

 • Daniela Muntele (lector universitar)

  Eu am privit cu incredere sansa de a gasi prin agentie o bona buna, pentru ca sunt psiholog si cred in utilitatea selectiei profesionale cu ajutorul psihodiagnozei. Am citit bucuroasa site-ul si am vazut ca avem de-a face cu persoane pregatite pentru a face o selectie cu mijloace psihologice adecvate. Bona pe care ne-au recomandat-o lucreaza deja de 6 luni la noi si este foarte aproape de ceea ce am cautat, o persoana afectuoasa, blanda, cu multa rabdare si creativitate, potrivita pentru lucrul cu copii mici si cu nou-nascuti, asa cum sunt cei doi copii ai mei. Sper sincer ca familiile de romani sa acorde treptat mai multa incredere acestor servicii si le multumesc celor de la Famileto pentru profesionalism si caracterul foarte agreabil al comunicarii lor cu clientela.

  Bucuresti
 • Andra Florescu (antreprenor)

  Am angajat o bona recrutata prin agentia Famileto pentru fetita mea de 1 an. Alina a inteles foarte bine care sunt cerintele mele, ce fel de bona imi doresc si mi-a recomandat-o pe Maria care s-a dovedit a fi o bona minunata pentru fetita mea. Multumesc!

  Bucuresti
 • Cecilia si George Lungu (profesori)

  Profesionisti si eficienti. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor noastre. Suntem multumiti de serviciile agentiei.

  Bucuresti
 • Manuela Enache (avocat)

  Am luat de la agentie o menajera si sunt foarte incantata. Multumesc!

  Bucuresti
 • Roxana Petrescu (medic)

  Nu aveam incredere in serviciile unei asemenea agentii, dar cand a venit vremea sa angajez o bona pentru baietelul meu mi-am dat seama cat de dificil este sa gasesti pe cineva serios. Dupa ce am incercat pe cont propriu sa gasesc o bona, am incercat sa apelez si la agentia Famileto. Dupa 5 zile mi-au fost prezentate doua persoane care ne-au placut foarte mult, incat ne-a fost greu sa alegem imediat. In cele din urma, am ales-o pe Ioana si suntem foarte multumiti. Inca de la inceput am observat ca se implica si respecta intocmai ceea ce ii spun.

  Bucuresti
 • Valeriu Plesca (medic)

  Agentia a dat dovada de seriozitate si promptitudine.

  Bucuresti
 • Andreea Prelipcean (medic)

  Famileto a fost o solutie rapida pentru mine: in 2 zile mi-au recomandat bona pe care o avem si astazi, dupa 3 ani. Succes in continuare!

  Bucuresti
 • Mara Andrei (manager)

  Am avut o colaborare frumoasa cu personalul agentiei: ne-au propus 3 doamne si am selectat-o pe Georgeta, care avea experienta recenta ca bona la o alta familie si recomandari promitatoare. Se pare ca am luat decizia corecta. Multumim.

  Bucuresti
 • Dana Matei (medic)

  Personalul agentiei a raspuns rapid la solicitarea noastra. Abordarea a fost profesionista si corecta.

  Bucuresti

Trimite recomandarea ta

Gata! Recomandarea ta a fost trimisa cu succes.
Error! A aparut o eroare la trimiterea mesajului.

Alege persoane de incredere pentru familia ta

Persoanele recomandate de noi trec printr-un proces riguros de selectie