AGENTIE DE SELECTIE SI PLASARE PERSONAL

Recomandam persoane de incredere pentru familia ta

Agentia Famileto ofera servicii de selectie si plasare personal pentru ingrijire copii, ingrijire varstnici/bolnavi si menaj. De asemenea, agentia recruteaza personal pentru administrare resedinte particulare, soferi, gradinari etc.

Daca doresti sa angajezi o persoana in regim part-time, full-time sau intern, poti fi sigur ca agentia Famileto iti va recomanda o persoana potrivita, de incredere, cu care sa ai o relatie de colaborare de lunga durata.

Rigurozitatea cu care selectam candidatii au facut ca majoritatea clientilor nostri sa ne recomande mai departe. Cei mai multi clienti ai nostri apeleaza la serviciile noastre in urma recomandarilor primite de prieteni/cunostinte.

Cum realizam selectia?

Etapele procesului de selectie sunt:

Bone / Guvernante

Alege ce e mai bun pentru copilul tau

Bucuria de a deveni parinte este cea mai mare! Pe langa acest entuziasm, suntem siguri ca doresti sa lasi cea mai importanta fiinta, copilul tau, in grija cuiva in care poti avea incredere, in timp ce esti la serviciu. Aici, la Famileto, asta tintim.

La Famileto organizam un proces de selectie profesionist care include interviul, evaluarea psihologica si verificarea referintelor pentru fiecare bona. In plus, le solicitam cazierul judiciar. Suntem siguri ca dupa acest proces de selectie iti putem recomanda persoana potrivita pentru tine. In acest fel, vei putea economisi timpul cerut de implicarea in gasirea bonei dorite.

Astfel, copilul tau va fi in grija unei bone responsabile, echilibrate, educate si de incredere.Menajere

Iti doresti o casa curata fara ca aceasta sa iti ocupe tot timpul liber?

Solutia este sa angajezi o menajera. Fie ca ai nevoie de o menajera zilnic, saptamanal sau ocazional, Famileto iti gaseste persoana care sa indeplineasca cerintele tale.

Ca si in cazul bonelor, persoanele care doresc sa lucreze ca menajere trebuie sa treaca prin procesul de selectie de la Famileto. Interviul, evaluarea psihologica, verificarea referintelor si a cazierului judiciar ne permit sa alegem o persoana de incredere, responsabila si cu experienta.

Famileto exista pentru a-ti face viata mai usoara, pentru ca tu sa ai mai mult timp liber pentru activitati mai placute.Ingrijitoare varstnici

Un sprijin de incredere

Sunt cei care te-au crescut si au avut grija de tine. Acum ei au nevoie de sprijin. Angajeaza o ingrijitoare.

Ai nevoie de o ingrijitoare pentru ingrijirea unei persoane bolnave sau in varsta? In baza de date a agentiei noastre gasesti persoane serioase, cu experienta in acest domeniu (infirmiere, asistente medicale), care au rabdarea necesara pentru a se ocupa de bolnavi sau varstnici.

Printre atributiile unei asistente varstnici se numara prepararea si servirea hranei varstnicului, administrarea medicatiei, asigurarea igienei bolnavului.


Alege persoane de incredere pentru familia ta

Persoanele recomandate de noi trec printr-un proces riguros de selectie