DE RETINUT

Termeni si conditii

Acest site apartine Vocativo SRL (denumita in continuare “Societate”), avand CIF 34950021, cu sediul in str. Hatmanul Arbore, nr. 15-19, ap. 211, et. 2,  sector 1, Bucuresti, Romania.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli. Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita si integrala a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare. In cazul neacceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.

LIMITAREA RASPUNDERII

Acest website a fost creat si este actualizat in permanenta, avand un caracter informativ. Vocativo SRL nu poate fi tinuta responsabila in cazul unor eventuale erori aparute in continutul site-ului. Vocativo SRL are dreptul de a schimba, actualiza, restrictiona accesul la o parte din continut sau inchide acest website in orice moment, fara a avea obligatia de a notifica in prealabil.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. Vocativo SRL nu are nici o contributie sau influenta asupra design-ului si continutului acestor site-uri; de aceea, Vocativo SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul informativ sau grafic al acestor pagini. Link-urile catre alte site-uri au rol informativ.

Utilizarea site-ului nostru nu se constituie intr-o obligatie contractuala intre utilizator si Vocativo SRL. Informatia continuta in acest site are ca scop doar prezentarea serviciilor noastre catre vizitatorii interesati de acestea. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru deciziile pe care le ia o persoana pe baza informatiilor continute in site.

COPYRIGHT (drepturi de autor)

Intregul continut al site-ului www.famileto.ro, detinut de Vocativo SRL, texte si imagini, este protejat de copyright. Orice tip de utilizare a informatiilor din acest site (reproducere, editare, traducere, procesare sau stocare de continut in baze de date sau alte mediielectronice) in afara de ceea ce este admis in legislatia in vigoare referitoare la drepturile de autor, este permis numai cu acordul prealabil, in scris, al Vocativo SRL.

Fara acordul Vocativo SRL este interzisa folosirea in scop comercial a continutului site-ului, transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la aceste date. Nerespectarea acestor conditii atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.

Alege persoane de incredere pentru familia ta

Persoanele recomandate de noi trec printr-un proces riguros de selectie